Personvern

Vi setter stor pris på at du besøker vårt nettsted, og gjør oppmerksom på at ditt personvern er svært viktig for oss. Vi ønsker at du skal føle deg trygg til enhver tid når du benytter KapitalKassen.no.

Merk at vi benytter informasjonskapsler i forbindelse med noen av våre tjenester. En informasjonskapsel er en tekstfil som lagres på din PC, og brukes til å forenkle din bruk av vårt nettsted ved gjentagende besøk. Informasjonskapsler kan skrus av eller på via din egen nettleser, men merk at de fleste nettleserne aksepterer disse automatisk. Husk at brukeropplevelsen kan bli redusert dersom du velger å skru av disse.

Din informasjon som blir overført til våre servere er kryptert med høye sikkerhetstiltak og vil da være umulig for andre å kunne lese. Din informasjon er trygg hos oss i KapitalKassen.no

Har du noen spørsmål angående personvern, informasjonskapsler, eller spørsmål generelt, kan du ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema, eller send en e-post direkte til kundeservice@kapitalkassen.no.